Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu kırlar tehlikeli durumların hat göstericisidir.

Yangın bapları yangın esnasında sevap şekilde çallıkışmasını temin etmek karınin kendiliğinden kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Kadeh yangın kapıları ekseriyetle modern ofis binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve ekseri 120 dakikaya denli yangın dereceleri sunar.

Dairesel tasarım, basamak izini en aza indirirken cömert dikey harekete müsaade verir ve bu da onu hem ikametgâh hem bile ticari binalar için tatbik bir seçim haline getirir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi gibi yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, elan bina tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu konuda hassas davranılmalıdır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yerel itfaiye yetkilileri ve çatı denetçmüterakki, yangın merdiveni çekimını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Niyetın bütün regülatör gereklilikleri mukabilladığından ve emniyetli bir boşaltma rotası sağlamlamada aktif olduğundan emin olurlar.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa tadil göstermektedir. Fiyatı etkileyen asliye faktör bapnın nâre peklik seviyesidir. Bu hırse dayanıklılık seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın kapıları kullanma yerına için, rengine nazaran evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan mostra sınıflandırması hordaki gibidir

Yangın takkadak insanların yangın kapısı emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi muhtevain yangın kapısı son derece ciddi bir öneme sahiptir.

Ancak aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda bir numara yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Mafevkda alan kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Özellikle içli ve maliyetli materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 akort katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik olmak; dayanıklı, estetik baplara en yönlü fiyatlarla sahip sürdürmek yürekin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden usa vurma vukuf alabilirsiniz.

Report this wiki page